Specialisaties 

Supervisie

Graag begeleid ik u bij uw Supervisie-traject. Supervisie heeft als doel om u te laten groeien in uw beroepspraktijk. Een traject bestaat uit 10 bijeenkomsten, waarna u een door de LVSC erkend certificaat ontvangt. Zie de pagina financiering om uw voordeel te doen. Zie ook de lijst van predikant supervisoren van de PKN.

 

Supervisie is een vorm van begeleidingskunde voor hen die werken in onder meer de zorg, de kerk, het onderwijs en wetenschap. Onder deskundige begeleiding van uw supervisor komt u als zorgverlener, kerkelijk werker, predikant, geestelijk verzorger docent of wetenschapper tot persoonlijke ontwikkeling en kwaliteitsverbetering van uw werk. 

 

Een belangrijk instrument voor supervisie is zelfreflectie. Door te reflecteren op eigen denken, voelen en handelen krijgt u inzicht in uw denk- en gedragspatroon. Uw diepere motieven en overtuigingen worden transparant en u leert bewust om te gaan met de keuzes waar u in uw werksituatie voor staat. U zult na verloop van enkele bijeenkomsten effectiever functioneren in uw beroep.

 

Met dat uw persoonlijkheid tot bloei komt, ontwikkelt u uw loopbaan. En wordt u een des te meer gewaardeerd collega voor uw teamgenoten en arbeidskracht voor uw werkgever. Supervisie maakt het mogelijk dat u de drempels weghaalt die u in uw persoonlijke groei belemmeren en die u tot nu toe in de uitoefening van uw beroep hebben gehinderd.